Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

A Presso Designról

Kedves Látogató! 

A Presso Design márka alapötlete Tóth Andrásé volt, aki úgy 10 éve, egy római utazás során került a kávés zsákok bűvöletébe. Lenyűgözte Andrást az anyag rusztikussága és a minták változatossága. A zsákokat újrafelhasználva és valódi bőrrel kombinálva kiváló minőségű és rendkívül strapabíró notebook és tablet tokokat készítettek testvére, Tóth Kata design ötleteivel és terveivel. Az első laptoptáskák, iPAD tokok és lakberendezési design termékek elsődleges alapanyaga az újrafelhasznált kávés jutazsák volt.

2020-ban a Presso Design újjászületését ünnepeljük. Nem kizárólag a logónkat cseréltük le (amit szintén Tóth Kata tervezett), de új termékekkel is bővült a kínálati palettánk.

A juta varrása nehézkes, anyaga és szövési sűrűsége, minősége az igényes és tartós használatú táskák felhasználásához nem volt ideális, ezért textiltervezőkkel és designerekkel nagyon sok befektetett munkával újragondoltuk a termékeket, a korábbi kiváló minőség megtartását szem előtt tartva. Továbbra is készülnek kávészsákból termékek, de alapvetően a kávészsák motívumokat visszük fel olyan természetes anyagokra, melyek felidézik a kávé történetét, szeretetét, a juta rusztikus hatását, azonban egy kellemesebb, puhább, finomabb érzetet is társítunk a korábbi elegáns és egyedi megjelenés mellé. Dolgozunk jutavászonnal, lenvászonnal, tiszta pamutvászonnal.

A Presso Design termékeit három jól elküleníthető termékcsoportba rendeztük. A Presso Classic termékek között a közkedvelt laptop tartókat és tablet tokokat találjátok a már jól megszokott kiváló minőségben. Idén ősszel elindítjuk útjára a Presso Green és Presso Home termékeket is, melyeket a környezettudatosság és a hulladékmentesség iránti elhivatottságunk hívott életre. A Presso Green kategóriába új kávé design mintával vászontáskák, a műanyag zacskókat kiváltó helyes és praktikus zsákok, valamint egyéb hétköznapi használati eszközök kerültek. A Presso Home termékcsoportban olyan lakberendezési tárgyakat találhatsz, amelyek kizárólag természetes anyagokból készülnek és a tudatos vásárlói igényeket szolgálják. A Green és Home design termékek készítéséhez juta kávészsákot, len, pamut, organikus pamut anyagokat használunk, illetve újrahasznosított zsinór- és pólófonalakat. A termékeket folyamatosan töltjük fel a webshop elérhető termékei közé, ezért mindig lesz valami újdonság számodra, ha ellátogatsz hozzánk.

Nézz körül a webáruházunkban, válogass kedvedre!

Ha időd engedi, olvasd el Blog bejegyzéseinket is.

Keresés